Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Om Gröna Systrar 

Gröna Systar startades 2007 i den by där jag vuxit upp: Finflo, Stockåker, strax utanför Hudiksvall. Trädgårdsbutiken ligger vackert i södersluttning nära skogen och 
granne med de vackra Stockåkerskvarnarna där den äldsta är från mitten av 1700-talet. Här har vi en visningsträdgård med planteringar för olika lägen och vi säljer utvalda växter till din trädgård under sommarsäsongen. Vi har trädgårdsmästare som jobbar löpande ute hos kunder med anläggning, skötsel, beskärningar och planteringar. 

Med fötterna stadigt i den Hälsingska myllan har vi förmånen att få arbeta med trädgård och blommor på det sätt vi tror på. Närhet till naturen och kvalité i produkter
och utförande är viktigt för oss precis som kundservice och att ha roligt på jobbet! Vi växer stadigt och utökar vårt rotsystem och krona lite för varje år. 

Trädgårdsbutiken är öppen maj-aug och vi arbetar även med ritningar, hembesök, beskärningar och företagstjänster både krukväxter inomhus och utemiljöer. 
Sedan december 2015 har vi också en Interflora/Blomsterbutik inne i Hudiksvall på Drottninggatan 4. Den är öppen året runt med buketter, krukväxter, binderier och utvald inredning till ditt hem och trädgård. 

Välkommen att besöka oss! 

/ Carina Wilhelmsson
VD Gröna Systrar AB

   

 

Övrigt
Drift & produktion: Wikinggruppen