Rådgivning i din trädgård

Rådgivning under ca 2 timmar hemma hos dig i din trädgård. Om det är en mindre del av trädgården du önskar hjälp med, tex en infart/entré eller en uteplats så går det även att boka en timmes rådgivning.

Vi har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel, design och växtval och dessutom tycker vi att det är både vansinnigt roligt och intressant! Vi kan vara ditt bollplank när det gäller val av material och placering av fasta installationer såsom växthus, pool, spabad, altaner, köksträdgård, pergola,utekök, trädgårdsgångar mm.

Vi är utbildade i växtval och trädgårdsplanering och har mer än tio års praktisk erfarenhet av att även sköta om de trädgårdar vi ritat, så vi vet vilka växter som fungerar och trivs i sol eller skugga, fukt eller torka här i Hälsingland. 

Den vanligaste frågan vi får är: 
”Hur gör jag trädgården lättskött men ändå mysig och trivsam?”

 

Carina Wilhelmsson
Privat trädgård

 

  • Denna tjänst är användbar både för dig som köpt ett hus och vill veta vad som växer i din trädgård, samt för dig som vill veta vilka växter som är värda att behålla och kanske beskära till en ny form i din befintliga trädgård. 
  • Du håller själv i pennan och antecknar när vi tillsammans går igenom utemiljön. Efter besöket kan vi hjälpa till med en offert på växter, hjälp med beskärning eller kanske vill du boka extra timmar för att göra en skiss?

Nyanläggning och rådgivning gäller ej för Rut-avdrag.
Se vidare info på Skatteverket.se

Kontakta oss om Rådgivning & Hembesök

Fyll i vårt kontaktformulär – vi återkommer till dig med bekräftelse via mail.
Just nu har vi många förfrågningar men vi svarar med förslag på ett datum lite längre fram!

Denna sajt är skyddad av Google reCAPTCHA. Googles sekretesspolicy och villkor gäller.