Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Sorgbinderier

Vi hjälper dig med kistdekorationer och vackra binderier som värmer och tröstar i en svår stund. För att val av blomster och form ska bli så personliga som möjligt hälsar vi dig varmt välkommen in till oss i butiken på Drottninggatan. Har du inte möjlighet att komma in så kan du maila oss på info@gronasystrar.se eller ring på 070-3138341

När det gäller utkörning till kyrkor/begravningar behöver vi extra uppgifter: Den avlidnes namn, kyrka, tiden för begravningen, ev text på kort el. band. Kontakta oss gärna på telefon även om du i förväg lägger din beställning via webshopen. Tänk på att vi behöver få ordern till begravning helst en vecka i förväg om du har speciella önskemål på t.ex blommor. Tveka inte att ringa oss, vi vill att allt ska bli så vackert och bra som möjligt.

Vi levererar i centrala Hudiksvall under vardagar om order inkommer före kl. 13 annars nästföljande vardag. Ej utkörning helger eller under julveckan. Då tar vi gärna emot order för avhämtning hos oss i butiken. Har ni frågor gällande leveranser ring oss på 070-3138341.

Övrigt
Drift & produktion: Wikinggruppen