Läs mer om våra tjänster

Oavsett vad du behöver hjälp med - använd knappen nedan för att kontakta oss.

Nu kör vi!
TJÄNSTER

Hembesök/rådgivning

Rådgivning under ca 2 timmar hemma hos dig i din trädgård. Om det är en mindre del av trädgården du önskar hjälp med, tex en infart/entré eller en uteplats så går det även att boka en timmes rådgivning.

Vi har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel, design och växtval och dessutom tycker vi att det är både vansinnigt roligt och intressant! Vi kan vara ditt bollplank när det gäller val av material och placering av fasta installationer såsom växthus, pool, spabad, altaner, köksträdgård, pergola, utekök, trädgårdsgångar mm.

Vi är utbildade i växtval och trädgårdsplanering och har mer än tio års praktisk erfarenhet av att även sköta om de trädgårdar vi ritat, så vi vet vilka växter som fungerar och trivs i sol eller skugga, fukt eller torka här i Hälsingland.

Den vanligaste frågan vi får är:
”Hur gör jag trädgården lättskött men ändå mysig och trivsam?”

  • Denna tjänst är användbar både för dig som köpt ett hus och vill veta vad som växer i din trädgård, samt för dig som vill veta vilka växter som är värda att behålla och kanske beskära till en ny form i din befintliga trädgård.
  • Du håller själv i pennan och antecknar när vi tillsammans går igenom utemiljön. Efter besöket kan vi hjälpa till med en offert på växter, hjälp med beskärning eller kanske vill du boka extra timmar för att göra en skiss?

2950kr för 2timmar inkl resa inom Hudiksvall. Vid bokningar mer än 1mil utanför Hudiksvall tillkommer restid och milersättning.

Nyanläggning och rådgivning gäller ej för Rut-avdrag.
Se vidare info på Skatteverket.se

TJÄNSTER

Trädgårdsdesign

Med en plan för utemiljön får du en stadig grund till trädgårdens form och funktion som du kan jobba vidare med i din egen takt. Kanske önskar du göra om hela trädgården samtidigt medan andra gärna vill ta en del i taget. Grundplanen hjälper dig få en helhet och är ett bra stöd att hålla sig till under arbetets gång.

Ofta ger en bra grundplan stora samordningsvinster vid t.ex nybyggnation av villor då maskiner redan finns på plats. Det finns tid och pengar att spara här!

Trädgårdsformgivningen startas upp med en konsultation, ca 2 timmar på plats hemma hos dig. Under arbetets gång håller vi kontakt via mail eller telefon för att stämma av löpande frågor. Därefter träffas vi en gång för avstämning av idéer, val av material och växter. Sedan görs förslaget klart på en A3 och överlämnas med en  genomgång. Inspirationsbilder samt en växtförteckning med karaktärsväxter ingår i materialet. Pris mellan 15-20000kr beroende på uppdragets omfattning.

För företag lämnas offert.

Önskar du ett växtförslag eller planteringsplan till en redan befintlig planteringsyta? Timpris 995kr
Du får offert på antal timmar beroende på yta och omfattning.

TJÄNSTER

Beskärning

Vi är certifierade fruktträdsbeskärare men vi beskär även häckar och prydnadsbuskar under hela året beroende på väder, växtslag och typ av beskärning. Ska det gallras eller föryngras? Vi har kunskap om vad som är bäst. Fyll i vårt kontaktformulär så lägger vi in dig i vårt beskärningsregister så kommer vi till dig när tiden är rätt. Piotr har även motorsågskort och så vi kan hjälpa till att ta bort enstaka mindre träd eller gallra sly på din tomt.

När det gäller större prydnadsträd som ska beskäras t.ex lönn, asp, björk, tall mm rekommenderar vi att du tar kontakt med en arborist.

Vi kör bort grenar och klipp med släpvagn om du inte vill ta reda på riset själv. Tippavgift för släpvagn till Ulvberget tillkommer.

Våra trädgårdsmästare är utbildade i beskärning och har lång erfarenhet.
Vi är noga med att rengöra beskärningsverktygen med sprit så inga svampsjukdomar sprids mellan våra kunders fruktträd.

Trädgårdsskötsel och beskärning är avdragsgillt för Rut.
Se vidare info på Skatteverket.se

TJÄNSTER

Kontorsväxter

Att inreda med växter är en god investering för ditt företag!

Gröna växter ger omedelbar trivsel, det där lilla extra som alla känner och uppskattar. Levande växter förbättrar luftkvalitén genom att återfukta, syresätta och den renar även luften från olika kemikalier. Dessutom är växter bullerdämpande i kontorsmiljöer. Gröna arbetsmiljöer har bland annat visat sig minska sjukdom och stress samt öka både kreativitet, produktivitet och lönsamhet.

Att vi alla mår bättre av gröna miljöer är väl känt och dokumenterat t.ex av SLU och Boverket.

Vi kommer gärna ut till ditt företag och ser vilka önskemål ni har för att sedan lämna en gratis offert. Vi sköter sedan allt från leverans, installation och sedan löpande vattning och skötsel varje månad framåt. Om någon växt skulle tappa sitt prydnadsvärde så byter vi ut den kostnadsfritt till alla som väljer vårt skötselavtal. Under åren har vi hjälpt ett trettiotal företag i Hudiksvall med kontorsväxter. Önskar du förslag på entrékrukor och skötsel ordnar vi även det – och kommer och planterar nytt vid varje årstidsväxling.

Vi lämnar gärna referenser på förfrågan.

TJÄNSTER

Trädgårdsskötsel

Löpande skötseluppdrag eller enstaka insatser?

Ett abonnemang hos oss innebär att vi tillsammans planerar innehållet och om vi ska komma varje eller varannan vecka under säsongen april – oktober.
Det vanligaste är 1 eller 2 timmar varannan vecka med ogräsrensning, vattning av krukor, skötsel av grusgångar, trimning av gräskanter, beskärning mm  Fyll i vårt kontaktformulär här nere så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Vi tar såklart även emot förfrågningar om engångsinsatser såsom vår & höststädning, ogräsrensning, plantering, omgrävning av rabatter och beskärning. Vi garanterar att våra uppdrag utförs på ett yrkesmässigt och professionellt sätt.  är mycket måna om nöjda kunder.

Trädgårdsskötsel och beskärning är avdragsgillt för Rut.
Se vidare info på Skatteverket.se