TJÄNSTER/HEMBESÖK & RÅDGIVNING

Ett besök i din trädgård!

Rådgivning under ca 2 timmar hemma hos dig i din trädgård. Vi har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel, design och växtval och dessutom tycker vi att det är både vansinnigt roligt och intressant! Vi kan vara ditt bollplank när det gäller val av material och placering av fasta installationer såsom växthus, pool, spabad, altaner, köksträdgård, pergola, utekök, trädgårdsgångar mm.

Vi är utbildade i växtval och trädgårdsplanering och har mer än tio års praktisk erfarenhet av att även sköta om de trädgårdar vi ritat, så vi vet vilka växter som fungerar och trivs i sol eller skugga, fukt eller torka här i Hälsingland.
Den vanligaste frågan vi får är: ”Hur gör jag trädgården lättskött men ändå mysig och trivsam?”

Denna tjänst är användbar både för dig som köpt ett hus och vill veta vad som växer i din trädgård, samt för dig som vill veta vilka växter som är värda att behålla och utveckla vidare.
Du håller själv i pennan och antecknar när vi tillsammans går igenom utemiljön. Förbered dig gärna genom att skriva ner några punkter som känns extra viktiga att diskutera.
Efter besöket kanske du vill extra timmar för att göra en idéskiss eller ett rabattförslag med växtval? Då kommer vi överens om en fortsättning som känns bra.

3250kr för 2timmar inkl resa inom Hudiksvall.
1950kr för 1timme inkl resa.
Utanför Hudiksvall tillkommer restid med 450kr/timme och milersättning 45kr.
Extra timmar vid ritbordet enligt ök: 995kr/tim

Vid bokningar utanför Hudiksvall tillkommer restid och milersättning. Rådgivning och nyanläggning gäller ej för Rut-avdrag.
Se vidare infopå Skatteverket.se

Boka hembesök här