TJÄNSTER/HEMBESÖK & RÅDGIVNING

Ett besök i din trädgård!

Rådgivning under ca 2 timmar hemma hos dig i din trädgård. Vi har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel, design och växtval och dessutom är det en stor passion! Vi kan vara ditt bollplank när det gäller trädgårdens utformning och ge tips på tåliga och lättskötta växter som trivs på den plats som de ska växa. Denna tjänst är perfekt för dig som har köpt ett hus med en trädgård där du kanske vill veta vad som växer i de olika planteringsytorna eller vill ha råd om vilka växter som ska tas bort eller läggas till.

Vi är utbildade i växtval och trädgårdsplanering och har mer än femton års praktisk erfarenhet av att sköta om flera av de trädgårdar vi ritat. Så du kan vara trygg med att vi vet vilka växter som fungerar och trivs i sol eller skugga, fukt eller torka här i Hälsingland.
Den vanligaste frågan vi får är: ”Hur gör jag trädgården lättskött men ändå mysig och trivsam?”

Denna tjänst är användbar både för dig som köpt ett hus och vill veta vad som växer i din trädgård men även för dig som stegvis vill förändra en trädgård som funnits ett tag. Eller kanske vill du ha hjälp med en specifik del som t.ex entrén?
Du håller själv i pennan och antecknar när vi tillsammans går igenom utemiljön. Förbered dig gärna genom att skriva ner några punkter som känns extra viktiga att diskutera.
Efter besöket kanske du vill extra timmar för att göra en idéskiss eller ett rabattförslag med växtval? Då kommer vi överens om en fortsättning som känns bra.
3500kr för 2timmar inkl resa inom Hudiksvall.
Utanför Hudiksvall tillkommer restid med 450kr/timme och milersättning 45kr.
Om du vill kan du köpa till extra timmar vid ritbordet enligt ök: 995kr/tim

Rådgivning och konsultationer gäller ej för Rut-avdrag.
Se vidare info på skatteverket.se

Boka hembesök här