TJÄNSTER/KONTORSVÄXTER

Kontorsväxter med skötselabonnemang!

Gröna växter ger en omedelbar trivsel, det där lilla extra som alla känner och uppskattar. Men visste du också att våra inomhusväxter förbättrar luftkvalitén genom att återfukta, syresätta och rena luften från olika kemikalier? Dessutom är växter bullerdämpande i kontorsmiljöer. Gröna arbetsmiljöer har bland annat visat sig minska sjukdom och stress samt öka både kreativitet, produktivitet och lönsamhet. Grönt är skönt!

Att vi alla mår bättre av gröna miljöer är väl känt och dokumenterat av både SLU och Boverket.
Fyll i kontaktformuläret så kommer vi ut till ditt företag för att sedan lämna en fri offert. Vi sköter sedan allt från leverans, installation och sedan löpande vattning och skötsel varje månad framåt. Om någon växt skulle tappa sitt prydnadsvärde så byter vi ut den kostnadsfritt till alla som väljer vårt skötselavtal. Under åren har vi hjälpt ett trettiotal företag i Hudiksvall med kontorsväxter. Önskar du förslag på entrékrukor och skötsel ordnar vi även det – och kommer och planterar nytt vid varje årstidsväxling.

Receptionsblommor - är det något skulle uppskattas på ditt företag? Vi kommer varje måndag med veckans blomsteruppsättning som passar ditt företags entrédisk/reception. Välkomnande för både gäster och personal. Kontakta oss för fri offert!
Vi lämnar gärna referenser på förfrågan.

Boka möte här