TJÄNSTER/TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Löpande skötseluppdrag eller enstaka insatser?

Behöver din trädgård eller utemiljö få lite extra kärlek? Då har du kommit rätt. Skötsel av trädgårdar är vårt expertområde. Både som privatperson, BRF eller företag kan du boka in oss för en engångsinsats eller ett abonnemang.
Ett abonnemang hos oss innebär att vi tillsammans planerar innehålletoch om vi ska komma varje eller varannan vecka under säsongen april– oktober.

Det vanligaste är 1 eller 2 timmar varannan vecka med ogräsrensning, vattning av krukor, skötsel av grusgångar, trimning av gräskanter, beskärning mm
Engångsinsatser kan vara vår & höststädning, ogräsrensning, omgrävning av rabatter och beskärning. Vi garanterar att våra uppdrag utförs på ett yrkesmässigt och professionellt sätt och vi är mycket måna om nöjda kunder.

Skötsel av befintlig trädgård, gäller för Rutavdrag: 345kr/tim och trädgårdsmästare. Om du ej kan nyttja Rut är priset 690kr/tim. Servicebil tillkommer med 350kr/tillfälle. Tippavgift inkl släpvagn till Ulvberget 500kr. Ev. maskinkostnad för trimmer, motorsåg, häcksax
kan tillkomma beroende på uppdragets omfattning: 100-400kr.

Trädgårdsskötsel och beskärning är avdragsgillt för Rut.
Se vidare info på Skatteverket.se

Boka trädgårdsskötsel här