Trädgårdsritningar & Skisser

Med en plan för utemiljön får du en stadig grund till trädgårdens form och funktion som du kan jobba vidare med i din egen takt. Kanske önskar göra om hela trädgården samtidigt medan andra gärna vill ta en del i taget. Grundplanen hjälper dig få en helhet och är ett bra stöd att hålla sig till under arbetets gång.

Ofta ger en trädgårdsritning stora samordningsvinster vid t.ex nybyggnation av villor då maskiner redan finns på plats. Det finns tid och pengar att spara här! 

Trädgårdsritningen startas upp med en konsultation, ca 2 timmar på plats hemma hos dig. Under arbetets gång håller vi kontakt via mail för att stämma av löpande frågor och träffas en gång till avstämning av idéer, val av material och växter. Sedan görs ritningen klar och överlämnas med kort genomgång. Inspirationsbilder samt växtförteckning ingår i materialet. Pris mellan 15-25000kr beroende på omfattning och trädgårdens storlek. För företag lämnas offert. 

En trädgårdsskiss är en mindre omfattande plan som innebär att vi förenklat ritar ner form och funktion efter vårt uppstartsbesök, pris 8-12000kr. 
Du får även ett kollage med bilder på växter som passar för platsen.

 

Nyanläggning och rådgivning gäller ej för Rut-avdrag.
Se vidare info på Skatteverket.se

Trädgardsritning
Trädgårdsdesign svart-vit

Om ni vill ha vidare hjälp med anläggningen så tar ni själva kontakt med en grävmaskinist i god tid. I dessa tider är många uppbokade flera månader framåt.  Vi på Gröna Systrar erbjuder avstämningar av ritning/skiss på plats för att tillsammans gå igenom grundtankar, jorddjup i växtbäddar, val av jord mm. Timkostnad tillkommer då för handledning på plats.

Offert på växter enligt ritningen ingår i ritningspriset om ni önskar. Leverans av växter kan ske direkt hem till din trädgård och vi kan självklart hjälpa till med plantering. Vi erbjuder även löpande skötsel av trädgården/utemiljön både under etableringsfasen och senare. 

Nyanläggning och rådgivning gäller ej för Rut-avdrag.
Se vidare info på Skatteverket.se

Kontakta oss om ditt designprojekt

Fyll i vårt kontaktformulär – vi återkommer till dig med bekräftelse via mail.

Under hösten kan vi ta emot nya bokningar på idéskisser och ritningar som utförs under senhöst-vinter 2021-22 för att vara redo för din anläggningsstart under våren 2022.

Denna sajt är skyddad av Google reCAPTCHA. Googles sekretesspolicy och villkor gäller.